Tilbake
Together As One Tour
Skriv ut

TOGETHER AS ONE

African Sunz består av Kimani Sunz og Balita Sunz. Begge er født i Afrika, De synger på norsk, engelsk, fransk og swahili og har markert seg godt på konsertscenene i Oslo med et eksplosivt liveshow.

Å ta del i kulturaktiviteter er verdifullt for den enkelte, og innebærer at en blir vant med å møte et mangfold av meninger og ytringsformer. På denne måten er kulturlivet med på å fremme toleranse og forståelse for andre og skape refleksjon og innsikt om verdier, identitet og samfunn.

Gjennom den planlagte turneen "Together As One", skal det presenteres banebrytende kunstneriske uttrykk i tråd med African Sunz’s intensjoner om å skape refleksjon rundt kultur, identitet og historie. African Sunz anvender utradisjonelle virkemidler for å nå frem med et positivt budskap til et urbant, moderne og kresent publikum. Med utgangspunkt i temaer som tradisjon, identitet, kultur og samhandling, presentert i en moderne form, kommer Together As One til å tilby et program som holder høy standard både når det gjelder kunstnerisk kvalitet og gjennomføring/presentasjon.

African Sunz gleder seg til å spille for oss på DKS i Lørenskog, og lover at deres "Afrobeats Vibes" garantert vil få folk ut på dansegulvet.

Vi har fått inn dette med morsmelken da afrobeats og soukouss er de største sjangerene i Afrika nå, og har det vært lenge. Responsen fra «Mingele» inspirerte oss til å jobbe videre med dette soundet og vi gleder oss til DKS.

Lærerveiledning

Merknad til kulturkontakten

Informer elever, skoleledelsen og lærere om konserten og oppfordre dem til å bruke konserten i undervisningen. Vær tilgjengelig under hele besøket og husk at det alltid er hyggelig å bli møtt og gjerne få en kopp kaffe når man kommer til et nytt sted.

Det trengs 6 elever til bærehjelp og en elev til presentasjon. Bærehjelp kl. fra 8.45 om morgenen. Og at de hjelper dere med nedrigg og bæring ut i bilen rett etter siste konsert ca. kl 12.45-13.00.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Lørenskog kommune
  • Produsent: Det polyfoniske Riket

Om kunstner / utøver / gruppe